PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mariusz Jakus

Mariusz Jakus
URODZONY: 26 listopad 1967, Chrzanów
Filmografia
 AKTOR (26)
2017
Labirynt świadomości
2015
Luna
kupiec psa
2013
Ida
barman w Szydłowie
2011
Ludzie normalni
2010
Bez nadawcy
Listonosz
2009
Dom zły
ksiądz
2005
Sezon łowiecki
ojciec
2003
Ocalony
2003
Śmierć drzewa
2003
Symetria
"Kosior"
2003
Żurek
Kapitan
2002
D.I.L.
Marek Kruger
2001
Bezsenność tej nocy
2001
Męska sprawa
Trener
2000
Prymas. Trzy lata z tysiąca
Narwicz, współwięzień księdza Skorodeckiego w Rawiczu
1999
Królowa aniołów
Jakub
1998
Amok
Bryła
1998
Bezradny
1998
Jakub
1997
Opowieści weekendowe - Dusza śpiewa
operator koparki
1997
Kiler
Latynos
1997
Oko cyklonu
1994
Gorący czwartek (TV)
chłopak sklepowej
1993
Samowolka
Tygrys
1990
Gry i zabawy wojskowe
To nie ja
Boss
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll