PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Kiersznowski

Krzysztof Kiersznowski
URODZONY: 26 listopad 1950, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (53)
2018
Pitbull. Ostatni pies
2017
Gotowi na wszystko. Exterminator
2017
Pewnego razu w listopadzie
2015
Moje córki krowy
Brat ojca
2014
Arizona w mojej głowie
Leonard
2013
Drogówka
Oliwa
2013
Podejrzani zakochani
2012
Zdjęcie
Roman
2012
Być jak Kazimierz Deyna
trener przeciwnej drużyny
2012
Merida waleczna
Lord Macintosh (polski dubbing)
2012
Bokser
Trener Przemka
2010
Kołysanka
Roman Łapszow
2010
Śniadanie do łóżka
Ludwik, właściciel restauracji "Odjazd&q
2009
Fundacja Kultura
Piotrowski
2009
Whisky z mlekiem
2009
Filiżanki Yoko Ono
Zbigniew, ojciec Janki
2008
Ile waży koń trojański?
ślusarz
2008
Boisko bezdomnych
Staszek
2007
Jutro idziemy do kina
podrywacz
2006
Statyści
Edward Gralewski
2006
Francuski numer
Mechanik Bartkowiak
2006
Dublerzy
Agent Konarski
2005
Siedem grzechów popcooltury
Jan
2004
Piekło niebo
Kulawik
2002
Superprodukcja
porucznik Tarkowski
2001
Casus Belli
2000
Cześć, Tereska
Stasiek, ojciec Tereski
2000
Mała Vilma. Ostatni Dziennik
Wilhelm Tirschler
2000
Mała Vilma
Wilhelm Tirschler
1999
Kilerów 2-óch
Wąski
1998
Złoto dezerterów
Generał SS
1998
Ognisty jeździec
1998
Żona przychodzi nocą
sanitariusz
1997
Kiler
Wąski
1997
Sara
komisarz
1995
Doktor Semmelweis
lekarz
1994
Ptaszka
dostawca części do maszyny
1994
Miasto prywatne
polityk
1991
Kanalia
Sykstus
1990
Pensjonat Słoneczny blask
funkcjonariusz MSW
1986
Lucyna
Franek Bylik
1986
Nikt nie jest winien
szofer
1984
Jesteśmy utopią
porucznik
1984
Ultimatum
"Boniek"
1984
Vabank II, czyli riposta
Nuta
1983
Wakacje z Madonną
Robert
1981
Vabank
Nuta
1980
Gorączka
Bojowiec
1979
Zielone lata
ojciec Wojtka
1979
Wolne chwile
Mirek
1978
"Ty pójdziesz górą" - Eliza Orzeszkowa
1977
Gorączka mleka
1976
Latarnik
latarnik Józef Skawiński w młodości
 PION REŻYSERSKI (1)
1975
Zmrużenie oka
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll