PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Agnieszka Wagner

Agnieszka Wagner
URODZONA: 17 grudzień 1970, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (29)
2017
Listy do M. 3
Małgorzata
2015
Listy do M.2
2014
Kebab i Horoskop
żona szefa
2012
Srebrny lis Felicji T.
2011
Listy do M.
Małgorzata
2009
Funio, Szefunio i reszta..., czyli dzieciaki ratują świat
matka Belli Bartolo
2006
Człowiek bez twarzy
Anna
2004
Poza zasięgiem
Detektyw Kasia Lato
2002
Ostatni blues
Bea
2001
Quo vadis
Poppea
2000
Król sokołów
Zofia
1999
Wszyscy moi bliscy
Alena
1998
Złoto dezerterów
Synowa hrabiny
1997
Ciemna strona Wenus
Ewa
1997
Hrabia Henryk
Delfina Potocka
1997
Rozejm
Galina
1997
Poprzez Jezioro
Elena
1996
Szamanka
Anna
1995
Dzieje mistrza Twardowskiego
matka Twardowskiego
1995
Za co?
siostra Albiny
1994
Piękna warszawianka
1994
Spis cudzołożnic
Beverly, barmanka "z najpięknięjszą szyją" w Lozannie
1993
Pożegnanie z Marią
Maria
1993
Lista Schindlera
Dziewczyna w Brinnlitz
1993
Pierścionek z Orłem w Koronie
Wiśka
1993
Motyw cienia
Rita
1991
Siódme piekło
pielęgniarka
1988
Serenite (TV)
Marysia
1988
Dotknięci
Oleńka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll