PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Kozłowski

Wojciech Kozłowski
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (26)
2011
Tajemnica Jana Pawła II
Zdjęcia
2006
Szafa polska 1945-1989
Zdjęcia
2003
Czas ambasadora
Zdjęcia
1977
Piramidy starożytnego Egiptu
Zdjęcia
1977
Mahomet - Koran - Islam
Zdjęcia
1977
Rebus
Operator kamery
1976
Niedzielny wypoczynek kolejarzy
Zdjęcia
1976
Na Okęciu
Zdjęcia
1976
Wizytówka zakładów tekstylno - konfekcyjnych teofilów w Łodzi
Zdjęcia
1976
Dok pływający 55.000 ton
Zdjęcia
1976
Oczy niewidomych
Zdjęcia
1975
Wrocławskie Gaudeamus
Zdjęcia
1975
Józef Wybicki 1747-1822
Zdjęcia
1975
Skrzyżowanie dróg
Zdjęcia
1974
XXX lat budownictwa PRL
Zdjęcia
1974
W środku Polski
Zdjęcia
1974
Ziemia urodzajna w ludzi
Zdjęcia
1974
Budownictwo 74
Zdjęcia
1973
Opowieść o człowieku który wykonał 552% normy
Zdjęcia
1973
Opowieść o człowieku, który wykonał 552% normy
Zdjęcia
1970
W tył zwrot
Zdjęcia
1970
Jutro. 31 kwietnia - 1 maja 1970
Zdjęcia
1970
Włóczęga
Współpraca operatorska
1969
Inauguracja 1969/70
Zdjęcia
1969
Rozmowa
Zdjęcia
1968
Pies koloru popiołu
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (4)
1981
Modlitwa
Współpraca
1974
Mojemu dowódcy
Współpraca
1969
Inauguracja 1969/70
Reżyser
1968
La jungle
Reżyser
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (1968). Autor zdjęć do wielu filmów dokumentalnych. Przez lata zawodowo związany z Wytwórnią Filmów Oświatowych w Łodzi. Pracował też w Wytwórni Filmowej "Czołówka" w Warszawie.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll