PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Józef Bartczak

Józef Bartczak
URODZONY: 29 luty 1936, Makszowice
ZMARŁ: 13 lipiec 2001 w wieku 65 lat, Łódź (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (17)
2000
Bajland
Montaż
1999
Czy można się przysiąść
Montaż
1998
Marchenbilder
Montaż
1989
Jeniec Europy
Montaż
1989
Wiatraki z Ranley
Montaż
1988
Pomiędzy wilki
Montaż
1986
Pierścień i Róża
Montaż
1983
Złe dobrego początki...
Montaż
1982
Na tropach Bartka
Montaż
1982
Matka Królów
Montaż
1977
Pokój z widokiem na morze
Montaż
1977
Ciuciubabka
Montaż
1976
Honor dziecka (TV)
Montaż
1975
W domu
Montaż
1975
Znikąd donikąd
Montaż
1974
Nie będę cię kochać
Montaż
1974
Linia
Montaż
 DŹWIĘK (13)
1975
Skazany
Dźwięk
1974
Dwoje bliskich obcych ludzi
Dźwięk
1973
Chłopi
Dźwięk
1968
Przygoda z piosenką
Dźwięk
1965
Śmierć w środkowym pokoju
Dźwięk
1961
Czas przeszły
Dźwięk
1961
Komedianty
Dźwięk
1959
Awantura o Basię
Dźwięk
1958
Ostatni dzień lata
Dźwięk
1956
Koniec nocy
Dźwięk
1953
Autobus odjeżdża 6:20
Dźwięk
1950
Pierwszy start
Dźwięk
1939
U kresu drogi
Dźwięk
 AKTOR (1)
1975
Gdy królowały gwiazdy
On sam
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll