PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Kociniak

Jan Kociniak
URODZONY: 08 listopad 1937, Stryj (k.Lwowa)
ZMARŁ: 20 kwiecień 2007 w wieku 69 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTOR (21)
2007
Ryś
listonosz
1998
Królestwo Zielonej Polany. Powrót
(głos)
1991
Rozmowy kontrolowane
strażnik Wacek (głos, nie występuje w napisach)
1987
Misja specjalna
dziedzic
1985
Kobieta w kapeluszu
dozorca
1985
Jezioro Bodeńskie
leutnant Klaus
1984
Miłość z listy przebojów
celnik
1981
Miś
Kasprzyk
1977
Przygody Kubusia Puchatka
Kubuś Puchatek (polski dubbing)
1977
Bernard i Bianka
Bernard (polski dubbing) (głos)
1977
Wielka podróż Bolka i Lolka
Jeremiasz Pitsbury
1974
Awans
urzędnik Karczewiak
1970
Pierścień księżnej Anny
pachołek krzyżacki
1968
Lalka
licytant
1964
Rękopis znaleziony w Saragossie
sługa Paszeki
1963
Daleka jest droga
komendant "oddziału partyzanckiego"
1963
Liczę na wasze grzechy
Adam Panek
1963
Na patrolu
żołnierz jedzący poączki
1962
Mój stary
widz w cyrku (nie występuje w napisach)
1959
Pan profesor
brak danych
1959
Miejsce na ziemi
Kocoń, wychowanek zakładu poprawczego
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll