PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Adam Sławiński

Adam Sławiński
URODZONY: 27 listopad 1935, Szamocin
Filmografia
 MUZYKA (27)
1988
Oszołomienie
Muzyka
1985
Spowiedź dziecięcia wieku
Muzyka
1984
111 dni letargu
Muzyka
1983
Kasztelanka
Muzyka
1979
Biała gorączka
Muzyka
1977
Wesołych świąt
Muzyka
1977
Pokój z widokiem na morze
Muzyka
1976
Olśnienie
Muzyka
1976
Najlepsze w świecie
Muzyka
1975
Polska szkoła na Batignolles
Muzyka
1975
Grzech Antoniego Grudy
Muzyka
1974
Awans
Muzyka
1974
Łukasz
Muzyka
1973
Chłopi
Muzyka
1972
Siedem czerwonych róż czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych
Muzyka
1970
Fair play
Muzyka
1970
Pan nie wie, kim ja jestem
Muzyka
1970
Inwazja
Muzyka
1969
Wiatr
Muzyka
1969
Balast
Muzyka
1968
Gra
Muzyka
1968
Pomysł
Muzyka
1968
Przeciwnik
Muzyka
1967
Skok
Muzyka
1967
Papieros
Muzyka
1967
Pieniądz
Muzyka
1965
Gdzie jest ten wielki las...
Muzyka
 PION REŻYSERSKI (1)
1978
Zaległy urlop
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll