PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jack Recknitz

Jack Recknitz
URODZONY: 25 maj 1931, Baden-Baden
ZMARŁ: 13 styczeń 2013 w wieku 81 lat, Baden-Baden
Filmografia
 AKTOR (15)
2014
Hiszpanka
Tiedemann
2010
Milion dolarów
Wiesław
2005
RH +
Gerard
2003
Warszawa
Karl
1997
Sara
ochroniarz
1981
Vabank
sprawozdawca niemiecki na meczu
1978
... Gdziekolwiek jesteś panie prezydencie...
dziennikarz
1978
Sekret Enigmy
Dillwyn Knox, kryptolog brytyjski
1977
Śmierć prezydenta
Delagneau
1976
Zagrożenie
dziennikarz
1972
Skarb trzech łotrów
Ike Samish, morderca Zawadowskiego
1970
Pułapka
Weiss
1970
Różaniec z granatów
oficer angielski w szpitalu
1969
Czekam w Monte Carlo
Anglik Stothard
1969
Nie ma powrotu Johnny
John William Scott
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll