PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dorota Ignaczak

Dorota Ignaczak
URODZONA: 02 wrzesień 1953, Warszawa
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENOGRAFIA (27)
2004
Długi weekend
Scenografia
2004
Nigdy w życiu!
Scenograf (Production Designer)
2003
Show
Scenografia
2003
Polana pośród brzeziny
Scenografia
2002
Rób swoje, ryzyko jest twoje
Scenografia
2001
Czarna plaża
Scenografia
2000
To ja, złodziej
Scenografia
2000
Człowiek, jakich wielu
Scenografia
1999
Podróże
Scenografia
1998
U Pana Boga za piecem
Scenografia
1997
Ciemna strona Wenus
Scenografia
1997
Cudze szczęście
Scenografia
1996
Matka swojej matki
Scenografia
1996
Wezwanie (TV)
Scenografia
1996
Wezwanie (TV)
Dekorator wnętrz
1995
Daleko od siebie
Scenografia
1994
Ptaszka
Scenografia
1993
Kolejność uczuć
Scenografia
1993
Skutki noszenia kapelusza w maju (TV)
Scenografia
1992
Szwadron
Scenografia
1992
1968 - Szczęśliwego Nowego Roku
Scenografia
1991
Kuchnia polska
Scenografia
1991
V.I.P.
Scenografia
1985
…Jestem przeciw
Scenografia
1981
Uczennica
II Scenograf
1981
Biłek (TV)
Współpraca scenograficzna
1979
Godzina „W” (TV)
Współpraca scenograficzna
Opis
Ukończyła Wydział Architektury Politechniki Warszawskiej (1978). Autorka scenografii do wielu filmów i seriali telewizyjnych. M.in. takich jak: "Brzydula", "Majka", "Julia", "Prosto w serce". Członkini Polskiej Akademii Filmowej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll