PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jacek Łuczak

Jacek Łuczak
URODZONY: 27 marzec 1960, Łódź
Filmografia
 AKTOR (12)
2012
Konstrukcja własna
2012
Parauszek i przyjaciele
(dubbing)
2011
Wymyk
"Łysy", pracownik firmy Firlejów
2010
Kołysanka
Zleceniodawca
2010
Cudowne lato
Niko
2008
Zapach kawy
Pijaczek
2005
Oda do radości
Grubba
2004
Tajemnica kwiatu paproci
Tata Zosi
2004
Rota
1992
Daens
Mężczyzna
1988
Drugi pokój
On
1987
Trójkąt bermudzki
Zbyszek
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll