PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bartłomiej Nowosielski

Bartłomiej Nowosielski
URODZONY: 15 październik 1979, Łódź
Filmografia
 AKTOR (12)
2018
Chłopcy z motylkami
Dzielnicowy
2012
Kolorowe dni
Radek, syn Ewy
2011
Ludzie normalni
2010
Skrzydlate świnie
Ochroniarz "SkyTechu"
2009
Miasto z morza
Niemiec
2009
Piksele
"Łomot"
2009
Sprawa Janusza W.
prokurator
2009
Aria dla szatniarza
2009
All in
2008
Syjamoza
2005
Papierośnica
2004
Ciężka noc
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll