PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Niemczuk

Jerzy Niemczuk
URODZONY: 01 styczeń 1948, Lublin
Filmografia
 SCENARIUSZ (23)
2009
Nigdy nie mów nigdy
Scenariusz
2007
Ranczo Wilkowyje
Scenariusz
2005
Lekarz drzew
Scenariusz
1999
Odwrócona góra albo film pod strasznym tytułem
Na podstawie
1996
Poprawiacz z utrwalaczem
Scenariusz
1996
Czarna lotnia
Scenariusz
1996
Jaszczur
Scenariusz
1995
Kto kopie dołki
Scenariusz
1995
Latający królik
Scenariusz
1995
Ośmiorny
Scenariusz
1995
Fałszywe żaby
Scenariusz
1995
Sójka Psujka
Scenariusz
1994
Brzydkie kociątko
Scenariusz
1994
Babcia Ala i 40 rozbójników
Scenariusz
1994
Kapciuszek
Scenariusz
1994
Pierwsza opowieść Wiła
Scenariusz
1994
Nieprzemakalny kapturek
Scenariusz
1994
O kruku Kraku
Scenariusz
1993
Królewna Śmieszka
Scenariusz
1993
Trąba powietrzna
Scenariusz
1993
O dziwnym Smaku i niezwykłym Smogu
Scenariusz
1988
Prywatne niebo
Scenariusz
1987
Wielkie oczy
Scenariusz
 PRODUKCJA (1)
2005
Lekarz drzew
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll