PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Flisak

Jerzy Flisak
URODZONY: 24 wrzesień 1930, Warszawa
ZMARŁ: 21 luty 2008 w wieku 77 lat, Warszawa
Filmografia
 SCENOGRAFIA (12)
1983
Zimowa wycieczka
Scenografia
1982
Myszka i sowa
Scenografia
1982
Myszka i włóczęga
Scenografia
1981
Myszka i bocian
Scenografia
1980
Koncert świerszcza
Scenografia
1980
Awantura z kretem
Scenografia
1977
Myszka i samochód
Scenografia
1977
Imieniny cioci
Scenografia
1976
Wyprawa do lasu
Scenografia
1976
Myszka na wycieczce
Scenografia
1975
Myszka nad wodą
Scenografia
1957
Stefek Burczymucha
Scenografia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll