PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Andrzej Wolski
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (7)
2011
Toys
Reżyser
2000
Witold Gombrowicz 1904-1939
Reżyser
1999
Jan Lebenstein - dziennik samotnika
Reżyser
1989
Ja, Gombrowicz
Reżyser
1987
Emisariusze
Reżyser
1985
Czapski
Reżyser
Planeta Miłosz
Reżyser
 SCENARIUSZ (5)
2011
Toys
Scenariusz
1999
Jan Lebenstein - dziennik samotnika
Scenariusz
1989
Ja, Gombrowicz
Scenariusz
1987
Emisariusze
Scenariusz
1985
Czapski
Scenariusz
 MONTAŻ (2)
2000
Witold Gombrowicz 1904-1939
Montaż
1999
Jan Lebenstein - dziennik samotnika
Montaż
 ZDJĘCIA (1)
1999
Jan Lebenstein - dziennik samotnika
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll