PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jolanta Dylewska
URODZONA: 09 marzec 1958, Wrocław
Filmografia
 ZDJĘCIA (30)
2018
Ajka
Zdjęcia
2017
Pokot
Zdjęcia
2012
Ayka
Zdjęcia
2012
Srebrny lis Felicji T.
Zdjęcia
2011
W ciemności
Zdjęcia
2010
Made in Poland
Zdjęcia
2008
Po-Lin. Okruchy pamięci
Zdjęcia
2008
Tulpan
Zdjęcia
2006
Chłopiec na galopującym koniu
Zdjęcia
2005
Doskonałe popołudnie
Zdjęcia
2004
W dół kolorowym wzgórzem
Zdjęcia
2001
Głośniej od bomb
Zdjęcia
1999
Królowa aniołów
Zdjęcia
1995
Panny smutne
Zdjęcia
1993
Simon Wiesenthal
Zdjęcia
1993
Rozmowa z człowiekiem z szafy
Zdjęcia
1993
Kronika powstania w getcie warszawskim wg Marka Edelmana
Zdjęcia
1990
Jam dwór polski
Zdjęcia
1990
Opowiadanie o Zoo
Oświetlacz
1988
Bariera
Zdjęcia
1988
Alternatywa
Zdjęcia
1988
Alternatywa
Operator kamery
1988
Wzgórza jak białe słonie
Oświetlacz
1987
Pociągi - pożegnania
Zdjęcia
1987
Miraż
Zdjęcia
1986
Włosy. Post Scriptum do "Infantki"
Zdjęcia
1986
Mojżesz...
Operator oświetlenia
1986
Noc meksykańska
Operator oświetlenia
1985
Infantka
Zdjęcia
1985
Jesienna nuda
Operator oświetlenia
 SCENARIUSZ (17)
2015
Szczeniak
Opieka pedagogiczna
2015
Taka nasza gra
Opieka pedagogiczna
2014
Aldona
Opieka artystyczna
2012
I była miłość w getcie...
Scenariusz
2011
Bez śniegu
Opieka pedagogiczna
2009
Aria dla szatniarza
Opieka pedagogiczna
2009
Syn
Konsultant
2008
Po-Lin. Okruchy pamięci
Scenariusz
2003
...The water hight
Opieka pedagogiczna
2002
Wiosna
Opieka pedagogiczna
2001
Tego lata
Opieka pedagogiczna
2001
Panna młoda
Opieka pedagogiczna
2001
Kiedyś
Opieka pedagogiczna
2001
Martuś
Opieka pedagogiczna
1999
Kardiofemia
Opieka pedagogiczna
1998
Portret ojca
Opieka pedagogiczna
1993
Kronika powstania w getcie warszawskim wg Marka Edelmana
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (9)
2012
I była miłość w getcie...
Reżyser
2008
Po-Lin. Okruchy pamięci
Reżyser
1993
Kronika powstania w getcie warszawskim wg Marka Edelmana
Reżyser
1991
Skarga
Współpraca
1990
Opowiadanie o Zoo
Reżyser
1987
Pociągi - pożegnania
Reżyser
1986
Włosy. Post Scriptum do "Infantki"
Reżyser
1986
Mur
Współpraca
1985
Infantka
Reżyser
 PRODUKCJA (1)
2003
Jedna lekcja muzyki
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll