PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Polk

Piotr Polk
URODZONY: 22 styczeń 1962, Kalety
Filmografia
 AKTOR (17)
2017
Na układy nie ma rady
2016
Kochaj
2013
Kanadyjskie sukienki
Zygmunt
2011
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
Remus Lupin (polski dubbing)
2009
Miasto z morza
Marcel Lebrac
1995
Doktor Semmelweis
Gruber, asystent Kleina
1994
Dama Kameliowa
dandys na licytacji
1993
Lista Schindlera
Leo Rosner
1992
Sprawa kobiet
lekarz Philippe
1989
Mefisto Walc
Stefan
1989
Kto zabił moją mamę?
1989
Sztuka kochania
Piotr
1988
I skrzypce przestały grać
Roman
1987
Śmierć Johna L.
Wojtek
1986
Tranzyt
1986
Cudowne dziecko
pielęgniarz
1986
Martwy wymiar
Marek
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll