PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dorota Kolak

Dorota Kolak
URODZONA: 20 czerwiec 1957, Kraków
Filmografia
 AKTORKA (21)
2018
53 wojny
2018
Zabawa zabawa
Teresa
2017
Gotowi na wszystko. Exterminator
Ziomecka
2017
Narzeczony na niby
pani Ania
2016
Konwój
2016
Mały Jakub
Babcia Jakuba
2015
Zjednoczone Stany Miłości
Renata
2015
Carte Blanche
2014
Kebab i Horoskop
matka stażystki
2013
Chce się żyć
Mama Mateusza
2012
Miłość
matka Tomka
2012
Dzień kobiet
Maryla
2011
Urodziny
matka Szymona
2010
Jutro mnie tu nie będzie
Matka Marty
2009
Jestem Twój
Irena, matka Artura
2008
Ile waży koń trojański?
kierowniczka Domu Pracy Twórczej w Sopocie
2007
Ważki
Turystka
2004
Vinci
milionerka Barbara Sykalska
1997
Cudze szczęście
recepcjonistka
1997
Drugi brzeg (TV)
żona Stimminga
1995
Old airplane
Dorota
 INNE (1)
1996
Sprawa Przybyszewskiej
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll