PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stefan Matyjaszkiewicz

Stefan Matyjaszkiewicz
URODZONY: 23 czerwiec 1927, Conde-sur-l'Escaut
ZMARŁ: 15 luty 1988 w wieku 60 lat, Warszawa (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (39)
1986
Słońce w gałęziach
Zdjęcia
1984
Dzień czwarty
Zdjęcia
1981
Filip z Konopi
Zdjęcia
1981
Uczennica
Zdjęcia
1979
Placówka
Zdjęcia
1979
Ojciec Królowej
Zdjęcia
1978
Biały mazur
Zdjęcia
1975
Mniejszy szuka dużego
Zdjęcia
1975
Zawiłości uczuć
Zdjęcia
1974
Urodziny Matyldy
Zdjęcia
1973
Zasieki
Zdjęcia
1972
Opis obyczajów
Zdjęcia
1972
Kopernik
Zdjęcia
1970
Szansa
Zdjęcia
1970
Lokis. Rękopis profesora Wittembacha
Zdjęcia
1969
Strzały pod Arsenałem
Zdjęcia
1969
Struktura kryształu
Zdjęcia
1968
Lalka
Zdjęcia
1967
Sami swoi
Zdjęcia
1967
Wenus z Ille (TV)
Zdjęcia
1966
Przedświąteczny wieczór
Zdjęcia
1965
Perły i dukaty (TV)
Zdjęcia
1965
Nad Odrą (TV)
Zdjęcia
1964
Drewniany różaniec
Zdjęcia
1964
Pingwin
Zdjęcia
1963
Mansarda
Zdjęcia
1963
Naganiacz
Zdjęcia
1962
Jak być kochaną
Zdjęcia
1961
Droga na zachód
Zdjęcia
1961
Złoto
Zdjęcia
1961
Rozstanie
Zdjęcia
1959
Biały niedźwiedź
Zdjęcia
1959
Wspólny pokój
Zdjęcia
1958
Dwoje z wielkiej rzeki
Zdjęcia
1957
Ewa chce spać
Zdjęcia
1957
Rozmowy jazzowe
Zdjęcia
1955
Idę do słońca
Zdjęcia
1952
Trzy opowieści
Zdjęcia
1951
Ceramika iłżecka
Współpraca operatorska
 SCENARIUSZ (1)
1959
Biały niedźwiedź
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll