PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Włodzimierz Kaczmarski

Włodzimierz Kaczmarski
URODZONY: 19 sierpień 1933, Winiary
ZMARŁ: 01 styczeń 2002 w wieku 68 lat, Łódź
Filmografia
 PRODUKCJA (11)
1984
Porcelana w składzie słonia
Kierownik produkcji
1984
Jak się pozbyć czarnego kota
Kierownik produkcji
1983
Fort 13
Kierownik produkcji
1982
Promień
Kierownik produkcji
1979
Elegia
Kierownik produkcji
1979
Biała gorączka
Kierownik produkcji
1977
Wejście w nurt
Kierownik produkcji
1972
Z tamtej strony tęczy
Kierownik produkcji
1967
Żywot Mateusza
Współpraca produkcyjna
1966
Sublokator
Współpraca produkcyjna
1965
Matura
Współpraca produkcyjna
 AKTOR (1)
1958
Orzeł
marynarz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll