PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Brejtkopf

Zbigniew Brejtkopf
URODZONY: 08 marzec 1930, Warszawa
ZMARŁ: 29 styczeń 1981 w wieku 50 lat,
Filmografia
 PRODUKCJA (15)
1980
Urodziny młodego Warszawiaka
Kierownik produkcji
1979
Na własną prośbę
Kierownik produkcji
1979
...Droga daleka przed nami...
Kierownik produkcji
1978
Znaków szczególnych brak
Kierownik produkcji
1973
Padalce
Kierownik produkcji
1973
Stacja bezsenność
Kierownik produkcji
1973
Poprzez piąty wymiar
Kierownik produkcji
1972
Kaprysy Łazarza
Kierownik produkcji
1971
5 i 1/2 bladego Józka
Kierownik produkcji
1971
Pięć i pół bladego Józka
Kierownik produkcji
1965
Potem nastąpi cisza
Współpraca produkcyjna
1964
Rysopis
Kierownik produkcji
1963
Milczenie
II kierownik produkcji
1959
Pociąg
II kierownik produkcji
1956
Koniec nocy
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll