PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ryszard Wojciechowski

Ryszard Wojciechowski
URODZONY: 03 październik 1922, Warszawa
ZMARŁ: 03 październik 1922 w wieku 0 lat, Łódź
Filmografia
 AKTOR (5)
1965
Potem nastąpi cisza
Żołnierz strzelający do Adama
1957
Powrót na Bałuty
1956
Ziemia
Rachoń
1956
Pożegnanie z diabłem
Janicki
1953
Celuloza
 PRODUKCJA (4)
1976
Praca
Kierownik produkcji
1976
Lucjana Stysia wziemięwstąpienie
Kierownik produkcji
1976
Plener przemysłowy
Kierownik produkcji
1976
Lucjana Stysia Wziemięstąpienie
Kierownik produkcji
 PION REŻYSERSKI (1)
1976
Z marszu...
Współpraca
 ZDJĘCIA (1)
1975
Opadły liście z drzew
Współpraca operatorska
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll