PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jacek Jarosz

Jacek Jarosz
URODZONY: 01 styczeń 1942
ZMARŁ: 04 sierpień 2009 w wieku 67 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTOR (14)
2006
Gdzie jest Nowy Rok?
dziadek
2005
Zaczarowane pantofelki
Jacek Jarosz (głos)
2005
Zaczarowane patofelki
król (głos)
2003
Księga Dżungli 2
Kaaa, polski dubbing (głos)
2002
Wielki powrót
Swądek (polska wersja jezykowa) (głos)
2001
Trąd w pałacu sprawiedliwości (Spektakl telewizyjny)
Persius
1998
Królestwo Zielonej Polany. Powrót
(głos)
1996
Miki Mol i Straszne Płaszczydło
(głos)
1996
Kukuryków
(głos)
1993
Siedmiomilowe trampki
(głos)
1987
Zabij mnie, glino
inspektor
1986
Pierścień i Róża
baron Safandullo
1985
Gra w ślepca
kierownik plakaciarni
1950
Kopciuszek
Książe - polski dubbing ( nowa wersja )
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll