PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Halina Romanowska

Halina Romanowska
URODZONA: 12 wrzesień 1924
ZMARŁA: 14 grudzień 1998 w wieku 74 lat, Wrocław (Polska)
Filmografia
 AKTORKA (9)
1985
Problemat profesora Czelawy (TV)
1984
Yesterday
kucharka Gienia
1983
Tajemnica starego ogrodu
Biegańska, siostra bosmana
1983
Niedzielne igraszki
babka Jędrka
1982
Wigilia '81
matka Anny
1979
Janek
1971
Złote koło (TV)
dozorczyni w kamienicy na ul. Rozbrat
1969
Sąsiedzi
1959
Kamienne niebo
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll