PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maria Lasnowska

Maria Lasnowska
URODZONA: 11 wrzesień 1929, Staołpce
ZMARŁA: 30 maj 2010 w wieku 80 lat, Łódź (Polska)
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 CHARAKTERYZACJA (25)
1983
Nie było słońca tej wiosny
Charakteryzacja
1983
Wierna rzeka
Charakteryzacja
1981
Z dalekiego kraju
Charakteryzacja
1981
Limuzyna Daimler-Benz
Charakteryzacja
1980
Przed maturą
Charakteryzacja
1979
Podróż do Arabii
Charakteryzacja
1979
Aria dla atlety
Charakteryzacja
1976
Trędowata
Charakteryzacja
1975
Skazany
Charakteryzacja
1974
Potop
Charakteryzacja
1971
Jeszcze słychać śpiew. I rżenie koni...
Charakteryzacja
1970
Pierścień księżnej Anny
Charakteryzacja
1969
Rzeczpospolita Babska
Charakteryzacja
1967
Człowiek, który zdemoralizował Hadleyburg (TV)
Charakteryzacja
1967
Zmartwychwstanie Offlanda (TV)
Charakteryzacja
1967
Cyrograf dojrzałości (TV)
Charakteryzacja
1967
Komedia z pomyłek
Charakteryzacja
1966
Powrót na ziemię
Charakteryzacja
1965
Śmierć w środkowym pokoju
Charakteryzacja
1964
Panienka z okienka
Charakteryzacja
1963
Ostatni kurs
Charakteryzacja
1961
Jutro premiera
Charakteryzacja
1960
Walet pikowy, czyli kobieta zmienną jest
Charakteryzacja
1959
Tysiąc talarów
Charakteryzacja
1958
Orzeł
Charakteryzacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll