PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Andrzej Walter
URODZONY: 09 kwiecień 1928, Brzeziny
ZMARŁ: 04 czerwiec 2009 w wieku 81 lat, Łódź
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (47)
1987
Witold Żukowski - czyli tropami filmowej etnografii
Zdjęcia
1974
Pochodzenie i radiacja przystosowawcza ssaków
Zdjęcia
1973
Antropogeneza
Zdjęcia
1973
Bioenergetyka komórki
Zdjęcia
1972
Wymiana gazowa u roślin i zwierząt
Zdjęcia
1972
Tajemnice kodu życia
Zdjęcia
1972
Białko
Zdjęcia
1972
Rzęsistkowica - choroba społeczna
Zdjęcia
1971
Dlaczego krew krzepnie
Zdjęcia
1970
Rzęsistek pochwowy
Zdjęcia
1970
Wirusy
Zdjęcia
1969
Dbajmy o zęby
Zdjęcia
1969
Od kauczuku do opony
Zdjęcia
1969
Olga Boznańska
Zdjęcia
1969
Świerzb
Zdjęcia
1969
Zaskroniec
Zdjęcia
1968
Gobeliny Gałkowskich
Zdjęcia
1968
Lamblioza
Zdjęcia
1968
Obserwacje
Zdjęcia
1968
Owsica
Zdjęcia
1968
Układ oddechowy
Zdjęcia
1967
Mazur kajdaniarski
Zdjęcia
1967
Organizacja produkcji w gnieździe przedmiotowym
Zdjęcia
1966
Czy nie jest groźna
Zdjęcia
1966
Jałowe przygotowanie leków
Zdjęcia
1966
Pierwsza pomoc przy złamaniach kończyn
Zdjęcia
1966
Szyfr życia
Zdjęcia
1965
Barwy w przemyśle
Zdjęcia
1965
Choroby górnych dróg oddechowych
Zdjęcia
1965
Moryń
Zdjęcia
1965
Pierwsza pomoc przy oparzeniach
Zdjęcia
1964
Elementarz dla najmłodszych
Zdjęcia
1964
Kiła nabyta
Zdjęcia
1964
Toaleta noworodka
Zdjęcia
1964
Antybiotyki
Zdjęcia
1963
Każdemu pod rozwagę
Zdjęcia
1963
Od rudy do siarki
Zdjęcia
1963
Było nie było nr 1/63
Zdjęcia
1962
Architektura renesansowa w Polsce
Zdjęcia
1962
Dziś Trybunalskiego Grodu
Zdjęcia
1962
Kwiaty z Zalipia
Zdjęcia
1962
Leki, ale jakie
Zdjęcia
1961
Za winy niepopełnione
Zdjęcia
1961
"Przemowoc"- Rzeszów
Zdjęcia
1960
Cyklotron
Zdjęcia
1960
Reaktor w Świerku
Zdjęcia
1959
Zwalczamy rozkruszki
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (21)
1988
Pająk meta-menardi latr. 1804
Reżyser
1982
Opowieść o dziku
Reżyser
1982
Wędrówka po krainie jurajskiej
Reżyser
1979
Łańcuchy pokarmowe w środowisku wodnym
Reżyser
1979
Rośliny trujące
Reżyser
1977
Środowisko a organy żywe
Reżyser
1977
Wiosenny dzień
Reżyser
1976
Las i jego mieszkańcy
Reżyser
1976
Metody oceny produkcji biomasy leśnej
Reżyser
1976
O równowadze biologicznej jeziora
Reżyser
1976
Pomniki przyrody
Reżyser
1976
Gospodarka wodna roślin - transport wody
Reżyser
1975
Galaktyka
Reżyser
1974
Biocenoza lasu
Reżyser
1974
Pochodzenie i radiacja przystosowawcza ssaków
Reżyser
1974
Układ krwionośny zwierząt - transport gazów
Reżyser
1973
Antropogeneza
Reżyser
1973
Bioenergetyka komórki
Reżyser
1972
Wymiana gazowa u roślin i zwierząt
Reżyser
1971
Dlaczego krew krzepnie
Reżyser
1969
Zaskroniec
Reżyser
 SCENARIUSZ (20)
1988
Pająk meta-menardi latr. 1804
Scenariusz
1982
Opowieść o dziku
Scenariusz
1982
Wędrówka po krainie jurajskiej
Scenariusz
1979
Łańcuchy pokarmowe w środowisku wodnym
Scenariusz
1979
Rośliny trujące
Scenariusz
1977
Środowisko a organy żywe
Scenariusz
1977
Wiosenny dzień
Scenariusz
1976
Las i jego mieszkańcy
Scenariusz
1976
Metody oceny produkcji biomasy leśnej
Scenariusz
1976
O równowadze biologicznej jeziora
Scenariusz
1976
Pomniki przyrody
Scenariusz
1976
Gospodarka wodna roślin - transport wody
Scenariusz
1975
Galaktyka
Scenariusz
1974
Biocenoza lasu
Scenariusz
1974
Pochodzenie i radiacja przystosowawcza ssaków
Scenariusz
1974
Układ krwionośny zwierząt - transport gazów
Scenariusz
1973
Antropogeneza
Scenariusz
1973
Bioenergetyka komórki
Scenariusz
1972
Wymiana gazowa u roślin i zwierząt
Scenariusz
1971
Dlaczego krew krzepnie
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll