PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Osiecki

Krzysztof Osiecki
URODZONY: 01 luty 1934, Lwów
ZMARŁ: 28 luty 2009 w wieku 75 lat, Wrocław (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (43)
2001
Głośniej od bomb
Montaż
1999
Krugerandy
Montaż
1998
Liceum Czarnej Magii
Montaż
1998
Dom Pirków
Montaż
1996
Baśń o Pączkowej
Montaż
1992
Zwolnieni z życia
Montaż
1991
Rozmowy kontrolowane
Montaż
1990
Modlitwa
Montaż
1989
Konsul
Montaż
1987
Na srebrnym globie
Montaż
1987
Pusta klatka
Montaż
1987
Cyrk odjeżdża
Montaż
1986
W zawieszeniu
Montaż
1986
Biały smok
Montaż
1983
Sny i marzenia
Montaż
1982
Wielki Szu
Montaż
1982
Zabijanie koni
Montaż
1981
Wielka majówka
Montaż
1981
On, Ona, Oni
Montaż
1981
Chłopiec
Montaż
1980
Przed odlotem
Montaż
1980
Bo oszalałem dla niej
Montaż
1979
Noc poślubna w biały dzień
Montaż
1979
Słodkie oczy (TV)
Montaż
1979
Pełnia
Montaż
1978
Roman i Magda
Montaż
1978
Koty to dranie
Montaż
1977
Kochaj albo rzuć
Montaż
1976
Długa noc poślubna (TV)
Montaż
1975
Żelazna obroża (TV)
Montaż
1975
Partita na instrument drewniany
Montaż
1974
To ja zabiłem
Montaż
1974
Nie ma mocnych
Montaż
1973
Opętanie
Montaż
1973
Zasieki
Montaż
1972
Diabeł
Montaż
1972
Z tamtej strony tęczy
Montaż
1971
Szerokiej drogi, kochanie
Montaż
1971
Diament radży
Montaż
1970
Kto wierzy w bociany?
Montaż
1970
Legenda
Montaż
1969
Co jest w człowieku w środku
Montaż
1969
Tylko umarły odpowie
Montaż
Opis
Odpowiadał za montaż kilkudziesięciu polskich filmów dokumentalnych i fabularnych oraz do seriali telewizyjnych (m.in. "Droga", "Trzy młyny", "Trapez"). Współpracował z Sylwestrem Chęcińskim, Stanisławem Lenartowiczem, Andrzejem Kondratiukiem, Waldemarem Krzystkiem i Andrzejem Żuławskim.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll