PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jadwiga Leśniewicz

Jadwiga Leśniewicz
URODZONA: 28 październik 1929, Wilno
ZMARŁA: 08 listopad 2016 w wieku 87 lat, Warszawa
Filmografia
 MONTAŻ (42)
1988
Dziewczynka z Hotelu Excelsior
Montaż
1988
Koniec
Montaż
1986
Przypadek Hermana - Palacza
Montaż
1986
Słońce w gałęziach
Montaż
1985
Rośliny trujące (TV)
Montaż
1985
Borkowie z Solca
Montaż
1985
Strzały o świcie
Montaż
1985
Elementarz i komputer
Montaż
1984
Dzień czwarty
Montaż
1984
Robactwo
Montaż
1984
Jest
Montaż
1983
Z pamięci
Montaż
1983
Sęki i drzazgi
Montaż
1982
Szklany dom
Montaż
1980
Pierwsze spotkanie
Montaż
1980
Urodziny młodego Warszawiaka
Montaż
1980
Przerwanie abstynencji
Montaż
1980
Rodowód
Montaż
1980
Droga
Montaż
1979
Spichlerz
Montaż
1979
Na własną prośbę
Montaż
1979
Piwnica Wandy Warskiej
Montaż
1978
Dzieci w osiedlu
Montaż
1978
WSK Gorzyce
Montaż
1978
Silniki spalinowe - wykrywanie i usuwanie usterek (koparki)
Montaż
1978
Papa Stamm
Montaż
1978
Silniki spalinowe - budowa i zasady działania (koparki)
Montaż
1977
Żurawie wieżowe-charakterystyka budowy
Montaż
1977
Technika pracy żurawia samojezdnego
Montaż
1977
Obsługa żurawia
Montaż
1977
Żurawie wieżowe-odbiór techniczny
Montaż
1977
Ziarno
Montaż
1977
Podwieszanie ładunków
Montaż
1977
Żurawie wieżowe-obsługa techniczna
Montaż
1977
Wilcza dolina
Montaż
1977
Odbiór techniczny żurawia samojezdnego
Montaż
1977
Żurawie wieżowe-technika pracy
Montaż
1976
Centralny
Montaż
1976
Sonda Bonn - Warszawa
Montaż
1976
Płocka petrochemia
Montaż
1974
Raport w sprawie energetyki
Montaż
1972
Trzeba zabić tę miłość
Asystent Montażysty
 PION REŻYSERSKI (2)
1984
Jest
Reżyser
1981
Puszcza Świętokrzyska
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll