PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ryszard Dreger

Ryszard Dreger
URODZONY: 28 styczeń 1952, Gliwice
Filmografia
 AKTOR (14)
1992
Wiatr ze Wschodu
Członek rodziny Brandtów
1986
Trio
Rysio
1984
Remis
1984
Pobojowisko
Boguś Wietek
1984
Był Jazz
kolega
1984
To tylko rock
akustyk
1983
Złe dobrego początki...
Mietek
1982
Smak czekolady
rikszarz
1977
Rebus
student
1977
Akcja pod Arsenałem
Jan Rodowicz "Anoda"
1976
Zielone - minione...
Szymek
1976
Spokój (TV)
Jasiek
1975
Partita na instrument drewniany
Subik
1972
Skarb trzech łotrów
Józek, pomocnik w hotelu
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll