PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mieczysław Kobek

Mieczysław Kobek
URODZONY: 01 listopad 1940, Sochaczew
ZMARŁ: 14 wrzesień 2009 w wieku 68 lat, Sochaczew (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (10)
1989
Wiatraki z Ranley
I Asystent reżysera, II Reżyser
1988
Amerykanka
I Asystent reżysera, II Reżyser
1984
Jak się pozbyć czarnego kota
I Asystent reżysera, II Reżyser
1983
Ostrze na ostrze
I Asystent reżysera, II Reżyser
1980
Panienki (TV)
I Asystent reżysera, II Reżyser
1978
Azyl
I Asystent reżysera, II Reżyser
1978
Test pilota Pirxa
I Asystent reżysera, II Reżyser
1978
Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz
I Asystent reżysera, II Reżyser
1974
Cień tamtej wiosny
I Asystent reżysera, II Reżyser
1969
Hobby
Reżyser
 AKTOR (7)
1989
Ostatni dzwonek
Nowak, dyrektor fabryki dywanów
1986
Ostatni dzwonek
Nowak, dyrektor fabryki dywanów
1981
Murmurando
Kobek, nowy kuracjusz
1979
Obok (TV)
Kierownik recepcji
1978
W biegu
działacz
1977
Wodzirej
Pan Mietek
1975
Personel (TV)
Opis
II reżyser i aktor-amator. Studiował na Wydziale Reżyserii PWSTiF w Łodzi.
ER
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll