PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Dobrzyński

Zbigniew Dobrzyński
URODZONY: 15 listopad 1935, Warszawa
ZMARŁ: 14 maj 1984 w wieku 48 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (11)
1971
Szerokiej drogi, kochanie
1970
Album polski
były więzień obozu koncentracyjnego
1969
Sąsiedzi
żołnierz dowodzący strażą tylną
1968
Wilcze echa
Witold
1966
Ściana czarownic
Gazda
1965
Katastrofa
Tomasz
1964
Prawo i pięść
Rudłowski
1963
Mam tu swój dom
ich syn Kuba
1963
Rozwodów nie będzie
Marek (nowela II)
1961
Przeciwko Bogom
1960
Historia współczesna
redaktor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll