PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Charles Durning

Charles Durning
URODZONY: 28 luty 1923, Highland Falls
Filmografia
 AKTOR (15)
2006
Barwy wspomnień
Yammi
2000
Bracie, gdzie jesteś?
Pappy O'Daniel
1994
Hudsucker Proxy
Waring Hudsucker
1990
Dick Tracy
Brendan
1989
Kocur
Jiggs Scully
1987
Szczęśliwego Nowego Roku
Charlie
1985
Śmierć komiwojażera (TV)
Charley
1982
Tootsie
Leslie "Les" Nichols
1979
Zacznijmy od nowa
Michael (Mickey) Potter
1978
Furia
Dr. Jim McKeever
1975
Pieskie popołudnie
Sierżant Eugene Moretti
1974
Strona tytułowa
Murphy
1973
Siostry
Joseph Larch
1973
Żądło
Porucznik Snyder
1970
Cześć, mamo!
Kierownik
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll