PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Deskur

Andrzej Deskur
URODZONY: 28 maj 1972, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (10)
2014
Obywatel
Ksiądz asystent
2013
Drogówka
Pawlak
2007
Łódka
Jacek
2007
Ryś
Kotel
2005
Zakochany anioł
Zakonnik
2004
Aryjska para
Strażnik w pociągu
2002
D.I.L.
Lukado
1999
Wszyscy moi bliscy
Robert
1997
Opowieści weekendowe - Linia opóźniająca
dźwiękowiec
1994
Spis cudzołożnic
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll