PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Tadeusz Kański
URODZONY: 19 lipiec 1902, Raj
ZMARŁ: 05 sierpień 1950 w wieku 48 lat, Warszawa
Filmografia
 MUZYKA (42)
1976
Wszystko lata
Muzyka
1976
Słońce
Muzyka
1976
Błędy i pożary
Kompozytor
1975
Zagadka w zoo
Muzyka
1975
Dlaczego ślimak nie może być listonoszem
Muzyka
1975
Tarapaty
Muzyka
1975
Złota gwiazdka
Muzyka
1975
Dwa kapelusze
Muzyka
1975
Reksio swat
Muzyka
1974
Pieski i kotki
Muzyka
1974
Dlaczego zając nie może być obrońcą
Muzyka
1974
Metamorfoza
Muzyka
1974
Pegaz
Muzyka
1973
Czy pan był w ciepłych krajach?
Muzyka
1969
Reksio marzyciel
Muzyka
1968
Pan Zegarek
Muzyka
1968
Trampek
Muzyka
1967
Figlarna nutka
Muzyka
1967
Prezent
Muzyka
1967
Wesoła geografia
Muzyka
1967
Reksio poliglota
Muzyka
1966
Wyżej i dalej
Muzyka
1966
Dwa plus dwa
Muzyka
1966
Roztargniony tatu
Muzyka
1966
Deszcz
Muzyka
1966
Przygoda w pustyni
Muzyka
1965
Sobótki
Muzyka
1965
ABC
Muzyka
1965
Grzybobranie
Muzyka
1964
Biedronka
Muzyka
1964
Mały kwiatek
Muzyka
1964
Kosmonauci
Muzyka
1963
Yeti
Muzyka
1962
Bocian i żabka
Muzyka
1961
Wędrówki misia
Muzyka
1961
Przygoda Kleksa
Muzyka
1958
Murzynek Ho-Ho
Muzyka
1958
Myszka i kotek
Muzyka
1957
Historia pewnego listu
Muzyka
1957
O ptaszku, który nie chciał śpiewać
Muzyka
1956
Pan Rzepka i jego cień
Muzyka
1956
Zryw na spływ
Muzyka
 SCENARIUSZ (2)
1949
Czarci żleb
Scenariusz
1938
Sygnały
Na podstawie
 PION REŻYSERSKI (1)
1949
Czarci żleb
Reżyser
 AKTOR (1)
1939
Doktor Murek
"Czarny Kazik"
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll