PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Kostrzewiński

Zbigniew Kostrzewiński
URODZONY: 01 marzec 1946, Łódź
Filmografia
 MONTAŻ (19)
2003
Zerwany
Montaż
2000
Daleko od okna
Montaż
1997
Farba
Montaż
1992
Łza Księcia Ciemności
Montaż
1990
Powrót wilczycy
Montaż
1988
Alchemik
Montaż
1988
Nad Odrą
Montaż
1987
Przeżyć
Montaż
1983
Oko w oko
Montaż
1982
Sens życia
Montaż
1981
Manggha (Feliks Jasieński)
Montaż
1979
Michał
Montaż
1978
Klub - Łódzki Klub Sportowy
Montaż
1977
Za tą górą czeka jesień
Montaż
1977
Pejzaz nieznany
Montaż
1977
A za tą górą czeka jesień
Montaż
1977
Pejzaż nieznany
Montaż
1977
Bhilowie
Montaż
1975
Wiktor Dega
Montaż
 PION REŻYSERSKI (5)
1987
Pamiętnik wieku
Współpraca
1980
Dokąd?
Współpraca
1979
Brzuch
Współpraca
1978
...Sztygar na zagrodzie...
Współpraca
1975
Wanda Gościmińska. Włókniarka
Współpraca
 MUZYKA (1)
1975
Wiktor Dega
Oprawa muzyczna
 SCENARIUSZ (1)
2012
Sól i pieprz
Opieka pedagogiczna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll