PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Tołłoczko

Zbigniew Tołłoczko
URODZONY: 30 styczeń 1936, Poniewież
ZMARŁ: 06 listopad 2015 w wieku 79 lat, Wrocław (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (29)
1990
Ballada o człowieku spokojnym
Kierownik produkcji
1988
Serenite (TV)
Kierownik produkcji
1986
Mewy
Kierownik produkcji
1986
Tango z kaszlem
Kierownik produkcji
1986
Na całość
Kierownik produkcji
1985
Daleki dystans
Kierownik produkcji
1985
Problemat profesora Czelawy (TV)
Kierownik produkcji
1985
Dom Sary (TV)
Kierownik produkcji
1984
Trzy stopy nad ziemią
Kierownik produkcji
1984
Powinowactwo
Kierownik produkcji
1982
Wielki Szu
Kierownik produkcji
1982
Wyjście awaryjne
Kierownik produkcji
1981
Dreszcze
Kierownik produkcji
1981
Rdza
Kierownik produkcji
1980
Ukryty w słońcu
Kierownik produkcji
1980
Bo oszalałem dla niej
Kierownik produkcji
1979
Kung-fu
Kierownik produkcji
1977
Zdjęcia próbne
Kierownik produkcji
1977
Indeks. Życie i twórczość Józefa M.
Kierownik produkcji
1976
Długa noc poślubna (TV)
Kierownik produkcji
1976
Zofia
Kierownik produkcji
1974
Awans
Kierownik produkcji
1974
Jej portret
Kierownik produkcji
1974
Chleba naszego powszedniego
Kierownik produkcji
1973
Dziewczyna i gołębie
Kierownik produkcji
1972
Motyle
Kierownik produkcji
1967
Stajnia na Salvatorze
II kierownik produkcji
1965
Wolny strzelec
Kierownik produkcji
1961
Zaduszki
Współpraca produkcyjna
 PION REŻYSERSKI (1)
1958
Kaczki
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll