PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mirosława Garlicka

Mirosława Garlicka
URODZONA: 24 listopad 1928, Pszczyna
ZMARŁA: 12 luty 2005 w wieku 76 lat, Łódź (Polska)
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (47)
1997
Taekwondo
Montaż
1997
Gąszcz
Montaż
1997
Poprzez Jezioro
Montaż
1997
Księga wielkich życzeń
Montaż
1994
Podróż na wschód (TV)
Montaż
1991
Tango argentino
Montaż
1991
Skarga
Montaż
1990
Janka
Montaż
1989
Deja vu
Montaż
1988
I skrzypce przestały grać
Montaż
1987
Kingsajz
Montaż
1987
Łuk Erosa
Montaż
1986
Przyjaciel wesołego diabła
Montaż
1986
Życie wewnętrzne
Montaż
1985
Medium
Montaż
1984
Wszystko powiem Lilce!
Montaż
1984
Był Jazz
Montaż
1984
Vabank II, czyli riposta
Montaż
1984
Idol
Montaż
1984
Dom wariatów
Montaż
1983
Wierna rzeka
Montaż
1983
Dzwon
Montaż
1983
Wir
Montaż
1983
Nie było słońca tej wiosny
Montaż
1983
Seksmisja
Montaż
1983
Przeznaczenie
Montaż
1982
Niech cię odleci mara
Montaż
1981
Vabank
Montaż
1981
Wielki bieg
Montaż
1980
Ćma
Montaż
1979
Bezpośrednie połączenie
Montaż
1979
Cham (TV)
Montaż
1979
Obok (TV)
Montaż
1979
Kobieta i kobieta
Montaż
1978
Bestia
Montaż
1974
Pełnia nad głowami
Montaż
1965
Śmierć w środkowym pokoju
Montaż
1965
Potem nastąpi cisza
Montaż
1964
Życie raz jeszcze
Montaż
1963
Przygoda noworoczna
Montaż
1962
Na białym szlaku
Montaż
1962
Troje i las
Montaż
1962
Drugi brzeg
Montaż
1961
Przeciwko Bogom
Montaż
1960
Krzyżacy
Montaż
1959
Tysiąc talarów
Montaż
1958
Małe dramaty
Montaż
 DŹWIĘK (1)
1963
Kryptonim "Nektar"
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (1)
1986
Pieśń wojenna
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll