PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Sylwia Wysocka

Sylwia Wysocka
URODZONA: 05 październik 1962, Garwolin
Filmografia
 AKTORKA (16)
2011
Klajmax
Sylwia, żona Adama
2006
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
dentystka
2005
Lawstorant
Alicja, przyjaciółka Joanny
2000
To my
matka Agaty
1992
Cynga
Tereska
1991
Przeklęta Ameryka
Monika
1991
Siódme piekło
Francoise
1990
Prominent
sekretarka Miry
1989
Mefisto Walc
Anna
1989
Gorzka miłość
Hanna
1988
Kolory kochania
Marta
1987
Anioł w szafie
asystentka Jana
1987
Zad wielkiego wieloryba
Anna, dziewczyna Roberta
1987
Cyrk odjeżdża
Wiesia
1985
Diabeł (TV)
młoda kobieta
1985
Na wolność
Cześka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll