PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kazimierz Talarczyk

Kazimierz Talarczyk
URODZONY: 02 luty 1920, Poznań
ZMARŁ: 06 maj 1972 w wieku 52 lat, Kłodzko
Filmografia
 AKTOR (15)
1971
Kocie ślady
kolejarz
1971
5 i 1/2 bladego Józka
1970
Prom
strażnik
1969
Kościół w Skaryszewie
1969
Prawdziwie magiczny sklep
1969
Co jest w człowieku w środku
chłop Józef Cudziński
1968
Bariery dźwięku (TV)
instalator
1967
Sami swoi
Antoni Wieczorek
1963
Daleka jest droga
podoficer
1963
Wiano
brat Staszka
1962
Na białym szlaku
Olaf
1961
Przeciwko Bogom
1960
Kolorowe pończochy
ojciec Jadźki, część II
1960
Krzyżacy
sługa komtura
1958
Orzeł
oficer inspekcyjny
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll