PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tomira Matyjaszkiewicz

Tomira Matyjaszkiewicz
URODZONA: 28 październik 1923, Łódź
ZMARŁA: 18 marzec 2006 w wieku 82 lat, Warszawa (Polska)
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (23)
1977
Rekord świata
Montaż
1975
Inwentarz
Montaż
1974
Planować sukces
Montaż
1973
Nocleg
Montaż
1973
Za horyzontem
Montaż
1973
Akcja dorsze
Montaż
1973
Chłopcy (TV)
Montaż
1973
Nocleg (TV)
Montaż
1973
Wszystkie drogi prowadzą do Londynu
Montaż
1973
Oto Polska
Montaż
1970
Pan Dodek
Montaż
1969
Urząd
Montaż
1969
Zbrodniarz, który ukradł zbrodnię
Montaż
1968
Człowiek z M-3
Montaż
1968
Pożarowisko (TV)
Montaż
1968
Mistrz Tańca (TV)
Montaż
1967
Ślepy tor (TV)
Montaż
1967
Szach i mat (TV)
Montaż
1967
Wenus z Ille (TV)
Montaż
1967
Ja gorę (TV)
Montaż
1964
Sonety miłosne
Montaż
1963
Daleka jest droga
Montaż
1962
I ty zostaniesz Indianinem
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll