PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Cichoń

Piotr Cichoń
URODZONY: 07 sierpień 1973
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 OBSADA (29)
2014
Hiszpanka
Kaskader
2011
Warsaw Dark
Kaskader
2010
Ciacho
Kaskader
2009
Zero
Kaskader
2009
U Pana Boga za miedzą
Kaskader
2009
Najlepszy kontakt
Kaskader
2008
Wiosna 1941
Kaskader
2008
Limousine
Kaskader
2007
Katyń
Kaskader
2007
Jutro idziemy do kina
Kaskader
2007
Świadek koronny
Kaskader
2006
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
Kaskader
2006
Dublerzy
Kaskader
2004
Poza zasięgiem
Kaskader
2003
Pogoda na jutro
Kaskader
2003
Biała sukienka
Kaskader
2002
Pianista
Kaskader
2002
Superprodukcja
Kaskader
2002
Zemsta
Kaskader
2001
Tam, gdzie żyją Eskimosi
Kaskader
2001
Pieniądze to nie wszystko
Kaskader
2001
Przedwiośnie
Kaskader
2001
Kameleon
Kaskader
2001
Poranek kojota
Kaskader
2000
Pierwszy milion
Kaskader
2000
Córka konsula
Kaskader
1999
Skok (TV)
Kaskader
1999
Czy można się przysiąść
Kaskader
1999
Prawo ojca
Kaskader
 AKTOR (3)
2011
Warsaw Dark
2008
Pozostała tyko cisza
2002
Superprodukcja
asystent Gipsona
 DŹWIĘK (1)
2003
Pogoda na jutro
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll