PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kazimierz Dejunowicz

Kazimierz Dejunowicz
URODZONY: 04 marzec 1901, Siemienówka
ZMARŁ: 18 grudzień 1980 w wieku 79 lat, Konstancin-Jeziorna (Polska)
Filmografia
 AKTOR (11)
1972
Ocalenie
astmatyk
1971
Agent nr 1
(nie występuje w napisach)
1968
Samotność we dwoje
1967
Julia, Anna, Genowefa...
1966
Pieczone gołąbki
zagraniczny dziennikarz
1965
Lekarstwo na miłość
1965
Sam pośród miasta
kierownik budowy
1961
Dotknięcie nocy
woźny
1957
Historia jednego myśliwca
niemiecki lekarz w kostnicy szpitala w St. Clair
1951
Gromada
Stanisław Kaliński z hipoteki
1947
Harmonia
Szewc, ojciec chłopca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll