PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Siedlecki

Andrzej Siedlecki
URODZONY: 27 styczeń 1945, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (11)
1987
Wielki wóz
kapitan
1985
Anna
1984
Fetysz
uczestnik zebrania komitetu osiedlowego bywały w Japonii
1981
Alicja
kelner na przyjęciu u Królowej (nie występuje w napisach)
1981
Murmurando
doktor Jasieńczak
1981
Szarża, czyli przypomnienie kanonu
lektor na Apelu Poległych
1977
Gorączka mleka
1976
Krótka podróż
Andrzej
1975
Personel (TV)
Andrzej Siedlecki
1969
Sól ziemi czarnej
powstaniec
1961
Bezkrólewie
 INNE (3)
1986
Hibakuszia
Lektor
1985
Niedotykalni
Lektor
1981
Memento grudniowe 1970
Lektor
 SCENARIUSZ (1)
1987
Polski Japończyk
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (1)
1987
Polski Japończyk
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll