PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Nowina-Przybylski

Jan Nowina-Przybylski
URODZONY: 1902
ZMARŁ: 23 maj 1938 w wieku 36 lat, Warszawa
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (9)
1937
Błazen Purymowy
Reżyser
1937
Ty, co w ostrej świecisz bramie
Reżyser
1936
Judeł gra na skrzypcach
Reżyser
1935
Manewry miłosne
Reżyser
1935
Panienka z Poste Restante
Reżyser
1934
Przebudzenie
Reżyser
1933
Przybłęda
Reżyser
1932
Romeo i Julcia
Reżyser
1931
Cham
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll