PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bruno O'Ya

Bruno O'Ya
URODZONY: 13 luty 1933, Tallin
ZMARŁ: 09 październik 2002 w wieku 69 lat, Tartu
Filmografia
 AKTOR (13)
2001
Lightmaker
1987
Pociąg do Hollywood
wampir
1986
Na całość
Skandynaw
1986
Rykowisko
senator Mickey Caposta
1984
Przyspieszenie
Dziadek Mróz
1974
Potop
Józwa Butrym-Beznogi
1974
Głowy pełne gwiazd
oficer radziecki
1973
Opętanie
właściciel mieszkania
1971
Aktorka
Kasjo
1970
Pułapka
Anton
1970
Błąd szeryfa
Hank Jackson
1968
Wilcze echa
chorąży Słotwina
1967
Kiedy miłość była zbrodnią
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll