PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Marcin Aziukiewicz
URODZONY: 10 październik 1964, Poznań
Filmografia
 SCENOGRAFIA (6)
2013
Papusza
II Scenograf
2013
Sól
Dekorator wnętrz
2011
Kac Wawa
Scenografia
2010
Dwa ognie
Scenografia
2005
Czas surferów
Scenografia
2001
Stacja
Scenografia
 ZDJĘCIA (2)
2003
Terapia
Zdjęcia
2000
Spotkanie: Fluxus
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
2003
Terapia
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
2003
Terapia
Scenariusz
 AKTOR (1)
2003
Terapia
Staszek, kolega Jurka
 PRODUKCJA (1)
2003
Terapia
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll