PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ireneusz Czop

Ireneusz Czop
URODZONY: 06 lipiec 1968, Płock
Filmografia
 AKTOR (36)
2018
Broad Peak
Maciej Berbeka
2017
Labirynt świadomości
2017
Ach śpij kochanie
2016
Kazimierz Leski
Stefan Witkowski ps. "Inżynier"
2016
Prosta historia o morderstwie
2016
Konwój
Nauczyciel
2015
Życie jest piękne
Romek
2015
Żyć nie umierać
2014
Karuzela
2014
Kochanie, chyba cię zabiłem
Wierzbowski
2014
Jack Strong
Marian Rakowiecki
2014
Obywatel
Dyrektor Kuszy
2013
Radosław
ppłk Jan Mazurkiewicz ps "Radosław"
2013
Zabójcza miłość
2012
Obcy - gatunki inwazyjne w Polsce. Świat podwodny
narrator (głos)
2012
Felix, Net i Nika oraz Teoretycznie Możliwa Katastrofa
Dowódca partyzant
2012
Obcy - gatunki inwazyjne w Polsce. Zwierzęta
narrator (głos)
2012
Dzień kobiet
"przyjaciel"
2012
Być jak Kazimierz Deyna
lekarz przy porodzie
2012
Obcy - gatunki inwazyjne w Polsce. Rośliny
narrator (głos)
2012
Bejbi Blues
Policjant na komisariacie
2012
Pokłosie
Franciszek Kalina
2011
W ciemności
SS-man
2009
Jestem Twój
Jacek, mąż Marty
2009
Generał. Zamach na Gibraltarze
Perry
2008
Nieruchomy poruszyciel
menager
2008
Trening
2007
Drzemka
ojciec
2006
Arkadia
mąż
2006
Iluzje
2005
Lawstorant
"Dags", człowiek "Carusa"
2001
Zobaczyć jak najwięcej
(głos)
1993
Tu stoję...
Piotr, syn Bentkiewiczów
1993
Moja historia
Piotr, syn Bentkiewiczów
1992
Nie oglądaj się
1990
Dobranek
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll