PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stanisław Mazurkiewicz

Stanisław Mazurkiewicz
URODZONY: 18 wrzesień 1923, Rzeszów
ZMARŁ: 14 lipiec 2008 w wieku 84 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (18)
1987
Phenian
Zdjęcia
1987
Próba z gestem
Zdjęcia
1978
Murarska wieś
Zdjęcia
1978
Przed nami Bombaj...
Zdjęcia
1973
W tym samym domu
Zdjęcia
1972
Po raz trzeci w Polsce
Zdjęcia
1971
Chłopska droga
Zdjęcia
1971
Piosenka na każdą godzinę
Zdjęcia
1971
Na torach
Zdjęcia
1970
List Katarzyny Korniak
Zdjęcia
1967
Maestro
Współpraca operatorska
1967
Pomnik
Zdjęcia
1967
Sopot 67
Współpraca operatorska
1964
20 lat później
Współpraca operatorska
1962
Estrada-62
Asystent operatora
1962
Jan Sebastian Bach - koncert
Współpraca operatorska
1961
Trzecia strona rampy
Współpraca operatorska
1957
Hasło ratunek
Asystent operatora
 PION REŻYSERSKI (2)
1971
Bachleda
Współpraca
1964
Tańczy Alicja Boniuszko
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll