PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Romuald Farat
URODZONY: 11 maj 1937, Grodno
ZMARŁ: 08 marzec 1999 w wieku 61 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (42)
1993
Most
Zdjęcia
1988
Konrad P.
Zdjęcia
1988
Przyczynki do życiorysu
Zdjęcia
1984
To co zostało
Zdjęcia
1984
Viva Vox
Zdjęcia
1984
Wolni w myśli i sumieniu
Zdjęcia
1984
Ich teatr
Zdjęcia
1983
Soli Deo Gloria
Zdjęcia
1982
Twarzą do orkiestry
Zdjęcia
1981
Kryptonim "Blok"
Zdjęcia
1978
Drogi Kirgizji
Zdjęcia
1974
Co jest grane
Zdjęcia
1974
Osada
Zdjęcia
1974
Pierwszy skok
Zdjęcia
1974
Podhalańskie rytmy
Zdjęcia
1973
Idziem do Ciebie ziemio...
Zdjęcia
1973
Podróż przez Turcję
Zdjęcia
1973
Tajne nauczanie
Zdjęcia
1973
Idziem do ciebie matko ziemio...
Zdjęcia
1972
Próba rozpoznania
Zdjęcia
1972
Bez bakszyszu
Zdjęcia
1971
Do kroniki Krakowa
Zdjęcia
1971
Na Ziemi
Zdjęcia
1971
Oddawanie honorów
Zdjęcia
1971
Żołnierz nieznany
Zdjęcia
1970
Republika
Zdjęcia
1970
Surmy zbrojne
Zdjęcia
1970
Świtanie
Zdjęcia
1970
Berlinerstrasse. 1 maja 1945
Zdjęcia
1970
Powroty
Elektryk
1969
Na srebrne gody
Zdjęcia
1968
W obronie jedności
Zdjęcia
1968
Wyrok na miasto
Zdjęcia
1967
Blisko lasu
Zdjęcia
1967
W jednym szeregu
Zdjęcia
1967
Zmienna zależna
Zdjęcia
1967
Żyje się raz
Zdjęcia
1966
Awaria
Zdjęcia
1966
Na wojskowej estradzie
Zdjęcia
1966
Ślubowanie
Zdjęcia
1966
Z jasnego nieba
Zdjęcia
1965
Między niebem a ziemią
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (5)
1974
Osada
Reżyser
1974
Podhalańskie rytmy
Reżyser
1973
Podróż przez Turcję
Reżyser
1972
Bez bakszyszu
Reżyser
1971
Na Ziemi
Reżyser
 SCENARIUSZ (3)
1974
Osada
Scenariusz
1974
Podhalańskie rytmy
Scenariusz
1973
Podróż przez Turcję
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll