PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Bartosik

Tadeusz Bartosik
URODZONY: 15 maj 1925, Modlnica
ZMARŁ: 16 kwiecień 1985 w wieku 59 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTOR (16)
1985
Smażalnia story
prezes GS
1984
Hania (TV)
ksiądz Ludwik
1981
Krótki dzień pracy (TV)
członek egzekutywy KW w Radomiu
1980
Sowizdrzał Świętokrzyski
biskup
1979
Lekcja martwego języka
1976
Powrót
działacz
1971
Wizyta
Tadeusz Rapalski
1970
Album polski
sekretarz PPR
1969
Zbrodniarz, który ukradł zbrodnię
aktor Teatru Dramatycznego
1966
Poznańskie słowiki
sąsiad
1962
Mandrin
cygan Marco
1962
Mój stary
sąsiad
1961
Samson
Pankrat
1960
Historia współczesna
Dębisński
1959
Zezowate szczęście
Wąsik
1958
Ostatni strzał
śluzowy Jasiołd
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll