PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Edward James Olmos

Edward James Olmos
URODZONY: 24 luty 1947
Filmografia
 AKTOR (12)
2019
O psie, który wrócił do domu
2017
Blade Runner 2049
Gaff
2013
Agenci
Papi Greco
2011
Green Hornet 3D
Mike Axford
2006
Dexter (TV)
Profesor James Gellar
2000
Plotka
Curtis
2000
Droga do El Dorado
Wódz (głos)
1989
Tryumf ducha
Cygan
1988
Wszystko albo nic
Jaime Escalante
1982
Łowca androidów
Gaff
1981
Wilkołaki
Eddie Holt
1980
Wirus
Kapitan Lopez
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll